ΗΓΟ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



Πραγματοποιήθηκε μετά από δύο αναβολές την Κυριακή το απόγευμα η γενική συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας. Μια γενική συνέλευση που είχε μία
ευχάριστη παρουσία , αυτή του τέως προέδρου του Πορτοχελιακού Νίκου Καλλιάνου.
Ευχάριστη παρουσία στην Γ.Σ. η παρουσία του Ν.Καλλιάνου
Το ξεκίνημα της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησε με την έγκριση του οικονομικού απολογισμού της αγωνιστικής περιόδου που έφυγε , η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από τα 50 περίπου μέλη πού παραβρέθηκαν.
Στην συνέχεια τέθηκε το  θέμα της αλλαγής του ονόματος της ομάδας από Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας-Ερμής σε Ένωση Ερμιονίδας
Το λόγο μετά πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Δημαράκης ο οποίος παρουσίασε το νέο υποψήφιο συμβούλιο πού θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.
Βαγγέλης Δημαράκης- Δημήτρης Πάλλης

Αναλυτικά από την πλευρά του Κρανιδίου υποψήφιοι θα είναι : Πάλλης Δημήτριος, Λυμπερόπουλος Ανάργυρος, Λυμπερόπουλος Γεώργιος, Πέτρος Πέτρου, Γιαννακόπουλος Ανδρέας, Βλαχογιάννης Παντελής, Πουλής Γεώργιος, Γουζούασης Ευάγγελος,Κρητικός Κώστας,, Καλλιάνου Εύη, και από την πλευρά της Ερμιόνης Δρουγκάνης Δημήτριος, Φοίβας Ανάργυρος, Παλυβός Βασίλειος,Μέξης Ανάργυρος ,Κοτταράς Ιωάννης, Δημαράκης Φρατζέσκος, Φραιδάκης Σταμάτης, Βιρβίλης Ανάργυρος, Μήτσου Κέλλυ, Κατσάβελλας Νίκος και Στεργίου Νίκος.
Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα την Δευτέρα 9 Ιουλίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes